Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Det här är kroppspositiv för mig

  25 juni 2017

  Det här tycker jag är kloka ord som vi alla kan ta till oss oavsett storlek, kroppsform eller ålder. Har de senaste dagarna läst kloka och insiktsfulla blogginlägg från människor som är kroppspositiva. Nu kommer jag inte ihåg ordagrant vem som skrev eller på vilken blogg det men något i stil med följande:

  Annons

  Att vara kroppspositiv innebär inte att uppmuntra osunda ideal med med fetma, det handlar istället om att acceptera att alla se olika ut. Det finns inga rätt eller fel när det kommer till kroppar.

  Bra att komma ihåg nu när semestertiderna närmar sig tänker jag.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar