Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Din kompletta skogarderob i höst

13 september 2014
En komplett skogarderob i höst innehåller den här sortens skor.

En komplett skogarderob i höst innehåller den här sortens skor.

Jag har listat fem par skor som du behöver för att hålla stilen i höst. En komplett skogarderob behöver faktiskt inte innehålla mycket mer än såhär:

  • Gympaskor
  • Gummistövel
  • Stövlar
  • Jodphurs
  • Pumps

Modell och utförande väljer du själv efter egen plånbok, tycke och smak. Några kanske byter ut de färgglada gympaskorna till vattentäta vandringskängor. Andra föredrar mer klassiska stövlar med klack istället för de naturliga och promenadvänliga stövlarna som syns i mitten på bilden. Jodphursen kan bytas ut mot kängor med snörning och så vidare.

Annons

Så, om du jämför med dina skor hemma i garderoben. Hur väl förberedd är du nu när hösten kommer?

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Laddar