Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  DIY: sticka en tub-tröja!

  2 november 2014
  tub kofta

  DIY! Sticka din egen ”tub-tröja”!

  Läsaren Anki undrade om jag hade några bra tips på sidor med stickmönster och här skulle jag vilja be om er hjälp istället. Tipsa gärna Anki om sidor där man kan hitta mönster på snygga och stiliga plagg!

  Annons

  Däremot vill jag ju inte vara sämre utan bidra med någonting jag också. Jag hittade denna ”tub-tröja” här och jag tror att den är ganska enkel att göra om man har lite vana av stickning och sömnad. Bilderna har jag hittat på internet och därför står förklaringen på engelska. Jag har tagit mig vissa friheter när jag översätter till svenska. Rolig idé eller hur?

  tuben

  Tub-tröjan är egentligen en lång och bred halsduk som sys samman både bak och fram.

  tuben

  Tub-tröjan framifrån. Det finns två tillvägagångssätt.

  tuben

  Tillvägagångssätt nr 1: Sy fast halsdukens båda ändar bak i ryggen.

  tuben

  Tillvägagångssätt nr 2: Sy fast halsdukens ändar framtill. Fördelen är att sömmarna döljs!

  tuben

  Sy samman halsdukslängderna i ryggen. Detta gäller för bägge tillvägagångssätten.

  Den fiffiga tub-tröjan har så klart fler användningsområden. Blir du för varm kan du bara ha den som en vanlig tubhalsduk!

  tuben

  Den fiffiga tuben som kan bäras som halsduk eller tröja!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/och-vinnaren-ar-2/