Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Dra med väninnorna på stilföreläsning

  19 januari 2015
  Stilexperten kommer till stan och det blir en tjejkväll med föreläsning om stil, kläder och kroppsformer!

  Det blir en tjejkväll med föreläsning om stil, kläder och kroppsformer!

  ”Känner du igen känslan av att ha en full garderob men inget att ta på dig? Eller en önskan av att någon annan, som förstod din stil, sa vad du skulle klä dig i och vad du faktiskt passar i. Och tänk om garderoben vore full av snygga och välsittande plagg istället för felköp och oanvända reafynd?

  Annons

  Föreläsningen visar dig hur du på ett enkelt sätt kan ta kontroll över den egna stilen, garderoben och framför allt hur du shoppar smartare.”

  Det kommer att bli en glad och lättsam föreläsning för kvinnor i alla kroppsformer, utan vare sig pekpinnar eller ”modemåsten” och jag ser verkligen fram emot att träffa er där ute i landet.

  Och vet ni, det här är min allra första föreläsningsturné helt på egen hand så jag vore jättetacksam om ni vill hjälpa mig att fylla lokalerna och sprida budskapet om vårens föreläsningar genom att dela det här inlägget på facebook.

  För mer information och bokning av biljetter klicka här. Jag hoppas att vi syns där ute under våren!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  8 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/klader-och-stil-viktiga-for-varumarket/