Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Dressad look med kofta istället för kavaj

  23 oktober 2014
  söta kofta och kvinnlig look

  Dressa upp dig med kofta istället för kavaj.

  Jag bad om era önskemål gällande stickat och Kicki ville ha inspiration på en dressad look med  kofta istället för kavaj. Looken är kvinnlig och romantisk tack vare ljusa färger och pasteller. Framtoningen blir mjukare med en kofta istället för kavaj.

  Annons

  Länkar: kofta Peter Hahn, halsband H&M, bälte Esprit, skor Deichmann.

  Senare ska jag visa er kvinnan som nästintill är synonym med kofta-och-bälte-looken. Någon som redan nu gissar vem det är?

  Jag ska också ge er mina tips för hur du ska tänka om du är kurvig eller rakare när du väljer kofta istället för kavaj!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  6 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/skona-sondag-i-vaxjo-med-stil-och-shopping/