Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Du och dina byxor – de 3 viktigaste frågorna!

  31 augusti 2015
  Det här är frågorna som du ska ställa dig själv när du väljer bland byxorna i din garderob.

  Det här är frågorna som du ska ställa dig själv när du väljer bland byxorna i din garderob.

  Nu har du satt ihop byxlistan, valt dina ledord och noterat vilka av dina byxor som stämmer överens med dem. Bra! Nu är det dags att ställa ett par frågor till de utvalda  ”ledords-byxorna”:

  Brukar du någonsin att bära de där byxorna? Om du svarar ja, i så fall vid vilka tillfällen använder du byxorna? Om nej, varför inte?

  Annons

  Kommer du att bära byxorna i framtiden? Om ja, när då och med vad? Om nej, sortera bort byxorna. Om du svarar kanske, välj ut lämpliga plagg så att du bygger en färdig och fullt bärbar outfit (på pappret).

  Vilket eller vilka plagg skulle kunna matcha jeansen och göra dem ännu mera ”du”? Gör en lista på färdiga outfits på det du redan har. Lista också sådant som du skulle vilja ha och gör en shoppinglista, se mer HÄR.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar