Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Du och dina byxor – de 3 viktigaste frågorna!

31 augusti 2015
Det här är frågorna som du ska ställa dig själv när du väljer bland byxorna i din garderob.

Det här är frågorna som du ska ställa dig själv när du väljer bland byxorna i din garderob.

Nu har du satt ihop byxlistan, valt dina ledord och noterat vilka av dina byxor som stämmer överens med dem. Bra! Nu är det dags att ställa ett par frågor till de utvalda  ”ledords-byxorna”:

Brukar du någonsin att bära de där byxorna? Om du svarar ja, i så fall vid vilka tillfällen använder du byxorna? Om nej, varför inte?

Annons

Kommer du att bära byxorna i framtiden? Om ja, när då och med vad? Om nej, sortera bort byxorna. Om du svarar kanske, välj ut lämpliga plagg så att du bygger en färdig och fullt bärbar outfit (på pappret).

Vilket eller vilka plagg skulle kunna matcha jeansen och göra dem ännu mera ”du”? Gör en lista på färdiga outfits på det du redan har. Lista också sådant som du skulle vilja ha och gör en shoppinglista, se mer HÄR.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Laddar