Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Dubbelhäftande tejp en räddare i nöden

  16 februari 2015
  Den dubbelhäftande tejpen har jag alltid i väskan och den har varit min räddare i nöden många gånger.

  Den dubbelhäftande tejpen har jag alltid i väskan och den har varit min räddare i nöden många gånger.

  När det gäller stilen ska du alltid sträva efter att ha full koll på detaljerna och förutom de här småsakerna så ska du också vara snabb att fästa slokande fållar på både byxor och kjolar. Jag har alltid små dubbelhäftande tejpbitar i handväskan och jag kan lova att dessa småbitar har kommit väl till pass många gånger.

  Annons

  Förutom att provisoriskt tjepa fast fållar kan man rädda mycket med dubbelhäftande tejp! Fallande axelband kan sättas på plats, små envisa glipor kan tejpas igen och kittlande tvättinstruktioner kan fästas.

  Klipp småbitar från en stor tejprulle från byggmarknaden eller köp ett lyxiga etui med färdigpackade bitar hos till exempel Twilfit. Tjep som tejp, så länge den är dubbelhäftande funkar det mesta men se bara till att avlägsna allt före tvättmaskinen ska göra sitt jobb.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/smarta-tips-med-genomskinligt-nagellack/