Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Efterlysning! Vill du ha en ny stil i Året Runt?

  1 maj 2017

  Drömmer du om en ny stil? Ta chansen med Året Runt:s ”gör om mig” – det är en spännande och roligt upplevelse!

  Nu söker jag en helt vanlig kvinna i åldern 50-60 år som vill ha en ny stil och vara min läsarmodell för en ”gör om mig” i tidningen Året Runt, MåBra:s systertidning.

  Skicka ett mejl och bifoga en bild senast onsdag till: stilexpertenkatarina @ gmail.com

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar