Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  En hälsning från stilbloggaren

  10 augusti 2014
  Jag är klädd i skjorta Lindex, jeans Flash, tröja Benetton, linne H&M.

  Jag är klädd i skjorta Lindex, jeans Flash, tröja Benetton, linne H&M.

  Hej vänner, ni anar inte hur glad jag är för ert sällskap här på bloggen! För varje dag växer vår lilla skara och det är alltid lika spännande att läsa era frågor och funderingar, feedback och hälsningar i kommentarsfältet. Tack!

  Annons

  Själv har jag fortsatt tekniska utmaningar och lyckas helt enkelt inte få mina svar på era frågor i kommentarsfältet att stanna kvar, de suddas ut så fort jag publicerar dem. Håll tummarna, till min hjälp har jag IT-avdelningen som jobbar med problemet.

  Har ni förresten börjat jobba ännu eller har ni fortfarande semester? Själv är jag ännu sjukskriven och vilar efter hjärnskakningen. Det går sakta men säkert framåt. Det märker jag eftersom tankarna stundtals glider in på kommande blogginlägg för hösten. Era önskemål är noterade, ni belyste många bra och intressanta saker. Jag ska göra mitt bästa för att inte göra er besvikna på höstläsningen.

  Läsaren Paulinafina undrade om mina favoritstumpbyxor från flygvärdinnetiden och det går att friska upp minnet i inlägget Safarilooken är alltid het.

  Läsaren Anna frågade hur man ska tänka som mörkhyad kring guld eller silver, varmt eller kallt? Det är en relevant fråga – alla hudtyper från ljust till mörkt, Asien till Latinamerika, Mellanöstern till Multietnisk – drar åt antingen varmt eller kallt, ljust eller djupt, klart eller mjukt.

  Kan jag ge något svar åt Anna? Nej, inget korrekt och ordentligt svar. Mitt bästa råd är att prova hemma, utan smink och i naturligt ljus, för att se om man är en silver- eller guldtyp. Det här är en länk till en sida på engelska med tips på hur man provar själv. Allra bäst är så klart att gå på en färganalys och ta reda på vad man har för egna färger.

  Och till sist, bär det som du trivs i, även om experten säger att det är fel, följ din egen känsla för stil. Vare sig det är guld eller silver. Vet du inte så kan du ju alltid blanda! Ha det nu riktigt gott, listan på de 30 stilklassikerna går in mot sitt slutskede snart. Kram Katarina

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/662/