Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  En roligare ”look” för lärare

  21 augusti 2014
  En färgglad lärarlook!

  En färgglad lärarlook!

  När jag i inlägget Tankar om kläder och jobbstart frågade efter era önskemål skrev signaturen M-L följande:

  ”Hej! Jobbar som lärare men vill inte se ut som en urtyp för detta med ryggsäck och fotriktiga skor (läs tofflor). Har du några tips på lite roligare skor/kläder men som ändå är hyfsat praktiska? Tacksam för lite roliga tips!”

  Annons

  Mitt svar: Sätt färg på tillvaron och blanda färger som du gillar. Våga vägra svart och grått. Ta bilden ovan som ett exempel och utgå från dina vanliga blå jeans men satsa på roliga överdelar. Matcha glada färger tillsammans utan att vara blyg. Vi blir gladare av färger och många gånger går det att blanda mer än vad man tror. Utmana dig själv och en kollega att undvika svart för en tid så ska du se att det blir lättare. Många gånger rinner det ju ut i sanden när man gör något ensam. Här kan du läsa ett tidigare inlägg om  färgernas betydelse.

  Länkar till plaggen: kofta, skjorta, bälte och armband.

  Psst! Jag har ännu ett tips på väg till dig och alla andra som vill göra något roligt av sin stil så håll utkik – det kommer mera!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/pa-begaran-kappor-hosten-2014/