Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  En snygg röd klänning till alla hjärtans dag

  6 februari 2017

  valentines-day-1947567_960_720

  Alla hjärtans dag närmar sig och jag har hittat några snygga röda klänningar som passar olika kroppsformer. Men vet du vad en röd klänning signalerar? Det är utläcker med en knallröd klänning men det finns några saker att tänka på. Här är mina tips:

  Annons

  Rött är en riktig powerfärg och den signalerar både styrka och fara. Du menar business helt enkelt!  Men, som färg är den mycket sensuell och du vill hamna på ”rätt sida av planen” när det gäller anständigheten för att inte tappa din pondus.

  Till jobbet råder jag dig att välja en modell som är klädd. Den får gärna ha en urringning men varken för djup eller vid. Länden på kjolen får inte vara för kort.

  Till festen kan du däremot ta ut svängarna lite mer. En tumregel som jag gillar är den om kjolen. Ju kortare längd desto högre bör den gå i halsen och desto längre ärmar bör den ha. Enkelt, eller hur?

  Mer intressant läsning: 

  Hitta rätt klänning utifrån din kroppstyp

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar