Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  En stilexpert bland fiskegubbar och karriärkvinnor

  8 april 2016
  stilexpert

  Stylisten spanar in fiskestilen. Min Instagrambild från i tisdags.

  I mitt jobb har jag förmånen att vara med om mycket roligt att det nästan inte känns som att jag jobbar. Jag får möta superinspirerande människor och så jag får chansen att prova på så många spännande saker. Ta bara härom dagen – då fick jag lära mig räkfiske och spana in fiskestilen!

  Annons

  En tajt grupp med drivna VD:ar och karriärkvinnor hängde med Resia, Strömstad Spa och Kust Event. Jag var där för att föreläsa om stil, kläder och mode för karrärkvinnan men fick följa med på ett litet hörn och på så vis också bekanta mig med Kosterhavet och räkfisket. Superkul!

  stylist

  Strax utanför Strömstad Spa klev vi ombord på båten som tog oss ut till havs.

  fiske

  Sepp o’hoj! Räkfiskebåten var lätt att hitta tack vare alla fiskmåsar som cirklade runt i jakt på en godbit.

  stilexpert-föreläsning-till havs

  Nykokta räkor redo att ätas! Om det var lite mer ”rustikt” på fiskebåten så var det desto lyxigare på vår båt. På väg mot Strömstad kalasade vi på räkor, färskt bröd och hemgjord majonnäs.

  Efter äventyret ute till havs var det min tur att guida kvinnorna. Jag pratade om första intrycket, klädkoder och vad man bör tänka på när man satsar på en basgarderob.

  Men hörni, har ni fiskat räkor någon gång eller sett det på så nära håll?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/shoppa-plagget-culottes/