Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Extra motstånd med byxorna bak och fram

12 augusti 2016
Mitt svettiga träningsfejs i närbild. Hade jag tagit helfigur hade ni sett att jag hade byxorna bak och fram.

Mitt svettiga träningsfejs i närbild. Hade jag tagit helfigur hade ni sett att jag hade byxorna bak och fram.

Jag ligger i med träningen och försöker verkligen pusha mig själv inför Tjejmilen med MåBra. Tuffast är att springa de där kortare, lite snabbare rundorna. Jag är helt spyfärdig när jag kommer hem. Jag fattar verkligen inte hur svårt det ska vara!

Annons

Häromdagen kändes det extra tungt. Träningstightsen spände som f…n över magen och det kändes som att jag hade bly i benen. När jag kom hem såg jag hade haft mina superbraiga, extremt tajta kompressionstights bak och fram. Det förklarade ju såklart varför de var så lågt skurna där bak och kanske också varför det var svårt att röra på påkarna…

 

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Laddar