Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Få koll på foundation, concealer och puder!

  15 maj 2017

  Foundation, consealer och puder – smink som du har hört talas om men vet du hur du använder det? Här är lilla lathunden efter att du har tvättat ansiktet och smort in dig med dagkräm:

  Foundation kommer först och du kan ta den i hela ansiktet. Är du torr i huden kan du faktiskt blanda den med en gnutta av din dagkräm för att på så vis addera ännu mer fukt.

  Annons

  Concealer applicerar du efter att du har tagit foundation. Dutta in den under ögonen och på andra ”fläckar”. En vanlig miss är att du väljer en concealer som är samma färg som huden. Tänk på att en concealer alltid helst ska vara ett eller två snäpp ljusare än din hudton.

  Puder kommer sist. Starta att applicera pudret mitt på pannan i cirkulära rörelser och jobba dig utåt sidorna och nedåt hakan. Gör inte misstaget att välja ett för mörk puder. Bäst resultat får du istället om du satsar på ett vanligt puder över hela ansiktet och avslutar lite lätt med ett solpuder.

  Mer intressant läsning:

  Smink och glasögon – tänk på det här!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar