Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Familjekamp – så blir sista kvällen speciell!

  15 januari 2017
  IMG_2866

  Jag vann den årliga och mycket viktiga tävlingen Althin Ski Race.

  På tal om skidtävlingar så måste jag ju bara berätta att jag vann den årliga familjefajten i skidspåret! Den mest prestigefulla tävlingen man kan vinna i vår familj. Alltid samma upplägg och alltid sista kvällen före hemfärd. Det gäller ju att visa kidsen var skåpet ska stå. Hehe…

  Annons

  Vanligtvis brukar sista kvällen på en resa eller en semester kännas lite deppig. Det ska packas och fixas. Lätt hänt att luften går ur. Tävlingen har varit vårt lilla knep för att göra sista kvällen lite speciell.

  Imorgon ska du inte missa att kika in här på bloggen. Då skriver jag om ett ämne som många av mina kunder frågar mig om nämligen hur man lyckas med en klädstil som varken är för ”tonårig eller tantig”.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar