Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Fest med klädkod kavaj? Här är 3 snygga klänningar!

  20 februari 2016
  klädkoder

  Så här klär du dig om det står kavaj som klädkod i inbjudan till festen eller bröllopet.

  När en inbjudan till fest dimper ner i brevlådan blir man alltid lika glatt överraskad tills man läser klädkoden och blir lite osäker. För vad är det egentligen som förväntas av dig som gäst när det står kavaj på inbjudningskortet? Lugn, så här gör du:

  Annons

  Kavaj

  Sätt samman en outfit som är finare än vardagskläderna men som inte är allt för strikt. Det går utmärkt att ”låna” från vardagsgarderoben men addera festligare accessoarer för att höja festgraden på din helhetslook. Det måste inte alltid vara klänning, ett par snygga byxor och festligare topp funkar också bra. Väljer du kjol eller klänning ska du satsa på en längd till knäet eller vaden. Det är lätt hänt att en långklänning blir snäppet för elegant.

  På måndag får du länkarna till klänningarna och då berättar jag också vilken kroppform som passar till vilken klänning. Missa inte det!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar