Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Festligt och fint klädd på julens fester 2014

  23 november 2014
  Behåll lugnet i december, med stilexpertens tips får du koll på festkläderna i jul!

  Behåll lugnet i december, stilexpertens ger dig koll på festkläderna i jul!

  Julens fester närmar sig och jag tänker förstås på kläderna för säsongen med festklänningar, finbyxor och festliga toppar är här och det är hög tid att påbörja planeringen! Det här bör du göra redan nu i november:

  Annons

  Skapa ett festschema

  Glöggparty, julfest med jobbet, julafton med släkten och nyår med vännerna. Lista redan nu ett antal potentiella festligheter och skapa ditt festschema för december.

  Hitta plagget

  Gå igenom garderoben och lista finbyxorna, topparna och klänningen som du kan tänka bära. Gör det samma med skogarderoben. Notera klädvalet för varje fest på ditt festschema.

  Täpp igen hålen

  Klädvalet för varje fest är säkert inte komplett. Lista de plagg som du saknar. Du kanske behöver fler stumpbyxor, en ny topp eller en festklänning. Skriv en shoppinglista!

  Kom ihåg! När du planerar för julens alla fester och listar festkläderna skapar du utrymme och slipper både onödig stress och felköp! 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/sko-dig-som-kungligheter-och-fransyskor/