Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Fin hälsning från en ny läsare

  22 februari 2016

  positiv feedback

  När jag får den här typen av hälsningar så blir jag så varm i hjärtat. Elisabet som nyligen har hittat bloggen skrev till mig på Facebook, där du också hittar min Gilla-sida. Jag försöker alltid vara snabb att svara eftersom jag verkligen uppskattar relationen med er läsare. Ni berikar bloggen, min FB och min Instagram. TACK!

  Annons

  Och sist men inte minst, till Elisabet! Jag hoppas att du bara blev fattigare i stunden men rikare i långa loppet eftersom du shoppade smart! 🙂 Välkommen till bloggen!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/klanningarna-for-din-kroppsform/