Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Fixar skidstilen med silvertejp

  24 februari 2016
  silvertejp-skidvante

  Jag kör med lite DIY-projekt här hemma och tejpar skidvantarna inför Tjejvasan.

  Silvertejp är verkligen grejen när man plötsligt befinner sig i ett ofrivilligt DIY-ögonblick och  inser att man behöver vara lite uppfinningsrik. Här hemma preppar vi för Tjejvasan och jag tejpar för fullt…

  Annons

  Mina skidhandskar fick en liten omgång i tvättmaskinen. Istället för rena snygga supersmarta tunna skidhandskar med praktiska vindskyddande vantar att trä utanpå fick jag söndriga diton. Därav silvertejpen.

  De kommer ju att funka fint men tja, vidare stylish är det ju inte. Får uppgradera mig med nya vantar till nästa år! 🙂 Vad har du silvertejpat?

  Psst! Du har väl inte missat mitt fiffiga stiltips som fixar dragkedjan som ofrivilligt åker ner eller byxorna som du inte kan knäppa? Spana in det HÄR.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/tips-pa-3-stilar-till-1-klanning/