Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Fläckfria vita jeans

  14 maj 2014
  Hihi… Rolig tvättlapp som jag hittade på Pinterest.com

  Hihi… Rolig tvättlapp som jag hittade på Pinterest.com

  På tal om vita byxor! Läser om amerikanska Joe’s jeans som har ett par som inte går att smutsa ner eller fläcka. De är behandlade så att allt rinner av. Kanske lösningen för alla småbarnsmammor? Ja, för alla andra som vill ha lättskötta och användbara vita jeans.

  Annons

  Tänker genast att det är superbra och ”på tiden” att någon uppfinner en fläckfri byxa. Men nästa tanke som slår mig är behandlingen. Är det sunt och hälsosamt att bära den typen av jeans? Vad är det för kemikalier som har använts i processen? Jag vet inte. Vad tror du?

  Byxorna hittar du här och de går att beställa till Sverige.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/ratt-byxa-for-din-figur/