Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Fler ”stilexperten tipsar”-filmklipp

  10 november 2015
  Spegel-selfie i sviten på vackra Villa Thalassa.

  Spegel-selfie i sviten på vackra Villa Thalassa.

  Igår spelade vi in kommande”Stilexperten tipsar”-filmklipp för bloggen. Precis som på den HÄR modefotograferingen gav våra vänner på Villa Thalassa oss ett varmt mottagande och vi fick återigen ”härja fritt” i sviten.

  Annons

  Filmandet flöt på och jag känner mig så nöjd! Åtta filmklipp med superbra stiltips har ni att vänta er den närmsta tiden och jag hoppas verkligen att ni kommer att tycka om dem.

  Länkar: skjortan kommer härifrån och byxorna är mina gamla från Filippa K.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/sno-stilen-under-1500-kronor/