Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Flygvärdinnan som blev stilexpert med egen modeblogg

  6 oktober 2014
  Stilexperten Katarina Althin bloggar om stil och mode på MåBra.com

  Stolt stilbloggare med egen modeblogg på MåBra.com

  Jag som bloggar på Stilexperten på MåBra heter Katarina och jobbar som föreläsare, stylist och personal shopper i mitt eget företag Stilstudio Göteborg.

  Från allra första början ville jag bli modedesigner eftersom jag älskar färg och form men så kom jag in på flyget. Jag älskade det från första stund och tänkte bli kvar för alltid. Ja, så hette det före jag träffade den blivande maken. Då ändrades allt.

  Annons

  Jag fick helt enkelt inte ihop livspusslet som flygande och valde att sluta. Det kändes rätt. Ändå var det grymt jobbigt att sluta och jag upplevde en slags identitets- /karriärkris. Ur den föddes fröet till att ta upp tonårsdrömmarna – att arbeta med kläder och stil!

  Ibland måste jag nypa mig i armen när jag tänker på att jag faktiskt har byggt upp ett eget företag och ett ”eget namn” på mitt intresse. Från noll och ingenting. Och för att runda av, stilbloggare med en egen modeblogg på Sveriges största hälso- och livstilsmagasin MåBra går heller inte av för hackor!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  8 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/forandra-kroppsformen-och-forlang-figuren/