Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Födelsedag, gör om mig och löpning

  12 maj 2017


  Igår fyllde jag år och den här lilla söta ringen blev genast min favorit. Så mitt i prick! Dottern hade hittat den i någon amerikansk webshop redan i julas så det har varit en riktigt välbevarad hemlis.  

  Annons


  Vet inte varför men jag fick en finsk stavning på Katarina med två ”i” på tårtan. Sen blev det en supermysig dag ute på ”location” med en läsare från Året Runt som fick en ny stil. Vi fick jobba ganska hårt för att skapa sommar och sol i ösregn men det gick, både Vikentomater  och Skånska Byggvaror ställde upp med mysiga miljöer. 


  Efter modeplåtningen fick jag till en perfekt liten löptur på 3 km i regnet med Beyoncé. Äntligen! Ska faktiskt fråga min sjukgymnast om en halvmara i Halmstad i augusti är ett rimligt mål. Känner att jag behöver något att jobba mot och funderar på att anmäla mig. 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar