Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Födelsedag och modefotografering

  11 maj 2015
  Födelsedag och modeplåtning är en perfekt kombo om du frågar mig!

  Födelsedag och modeplåtning är en perfekt kombo om du frågar mig!

  Tjohoo! Idag är en så’n där dag när jag vaknade lite lättare än vanligt och allting bara kändes lite mer roligt än andra dagar. Jodå. Födelsedag och modefotografering är en härlig kombination om man, som jag, älskar presenter och brinner för jobbet.

  Annons

  Förra året var det likadant, jag hade en modefotografering i Malmö och vi plåtade småskavanker. Ni vet, gäddhäng och ryggvalkar. Inga större problem men ändå sådant som många gärna vill trolla bort. Några gamla bilder från den modefotograferingen ser ni här.

  Idag väntar alltså fotostudion i Malmö. Tre helt vanliga läsare är på väg för att få en ny stil med MåBra. Men först väntar en födelsedagsfrukost!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  8 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/sa-far-du-pondus-pa-jobbet/