Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Förändra din look med rätt båge

  19 augusti 2015
  En glasögonguide som visar hur de passar till olika ansiktsformer. Bildkälla: Pinterest.com

  En glasögonguide som visar hur de passar till olika ansiktsformer. Bildkälla: Pinterest.com

  Jag letade efter glasögon och olika guider på Pinterest.com när jag hittade den här bilden. Det är lite kul att följa resonemanget och jag tror säkert att ni kan hitta lite användbara tips om ni själva är glasögonbärare.

  Annons

  Hojta till om något är oklart eftersom allt står på engelska, isåfall hjälpas vi åt att översätta. Ok?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/hitta-din-ansiktform-och-glasogonen-som-passar/