Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Föreläsare och stilexpert

  17 november 2014
  Vasa från ovan förra gången jag var där.

  Just nu är jag i Vasa och så här såg det ut förra gången jag var där.

  Den senaste tiden har jag fått många frågor kring mitt jobb. Om jag livnär mig fullt ut och vad det egentligen är som jag gör. Så här ligger det till i stora drag och ja, det är mitt enda jobb:

  Föreläsningar & kurser

  Annons

  Jag föreläser och håller kurser om stil och mode, basgarderob och kroppsformer, klädernas signaler och image för stora och små grupper runt om i landet. Lättsamt och inspirerande, utan pekpinnar och ”modemåsten”. Publiken kan vara blandad med både kvinnor och män eller en helt manlig/kvinnlig. Man kan boka mig till företaget eller som privatperson.

  Personal shopping, garderobsrensning & stilanalys

  Ibland vill man ha hjälp med sin stil och då hjälper jag gärna till. Det finns lite olika paket som jag erbjuder och lättast är det att skicka ett mail så skräddarsyr jag ett upplägg som passar kunden. Det är ju lite olika behov man har dvs. olika fokus på garderobsrensning, teori eller shopping.

  Bloggare & skribent

  Jag skriver den här bloggen för MåBra, stylar modereportage och skriver artiklar. Den stora drömmen är att skriva en stilbok för vanligt folk. Jag vill göra stil, mode och trender mer enkelt och lättillgängligt. Ibland ”tycker jag till” om Nobelklänningar, fotbollströjor eller vissa trender när jag blir intervjuad. Nu senast blev jag intervjuad om cykelmodet av tidningen Cykla. Den artikeln kommer i nästa nummer.

  Vid förfrågningar och bokningar går det bra att skicka ett mail till någon av mina två adresser:

  katarina (a) stilstudiogoteborg.se

  stilexpertenkatarina (a) gmail.com 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/tidig-morgon-och-ringar-under-ogonen/