Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Förkylningar och rea-tips i Sveriges Radio P4 Sjuhärad

  27 december 2014
  Här satt jag alldeles blixtstilla när jag intervjuades av Karin och Jon i Sveriges radio P4 Sjuhärad.

  Här satt jag alldeles blixtstilla när jag intervjuades av Karin och Jon i Sveriges radio P4 Sjuhärad.

  Nu kan du lyssna när jag blev uppringd av Karin och Jon på Sveriges radio P4 Sjuhärad härom morgonen. Jag var inte i studion den här gången utan ”smygjobbade” från semestern. Förkyld och rosslig, med mobilen i högsta hugg vid köksbordet medan familjen sussande gott i sina sängar.

  Annons

  För att lyssna ska du spola fram till 2:44.40 i programmet. Länken till Morgon i P4 Sjuhärad hittar du här.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/taylor-swift-om-kroppsnojjor-och-insikter/