Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Foundation favoriter – lyx, budget och mellan

  19 maj 2017

   

  Jag bad ”mitt” sminkproffs, makeupartisten Maria Qvist som sminkar modellerna till alla mina modereportage i MåBra, att välja ut tre grymma foundations i olika prisklasser. Men först, varför skiljer det ibland flera hundralappar mellan olika märken? Det är ju bara lite ljusbrun utjämningskräm vi snackar om…

  Annons

  Till morgonmötena i fotostudion dyker man upp osminkad… Det här är en bild från gammalt precis innan vi skulle plåta marsnumret av MåBra.

  Enligt Maria så är den stora skillnaden i prisnivå på foundations att de innehåller olika mycket av vårdande ingredienserna. Drygheten är en annan sak som skiljer. En dyrare foundation är inte fullt lika utspädd som en billigare och som användare behöver du inte ta lika mycket för att uppnå täckande resultat.

  Budget: Lumene nude perfection fluid foundation, 179 kr Kicks

  Denna foundation ger en lätt och ”osminkad” känsla på huden, samtidigt som den jämnar ut hudtonen och håller sig matt hela dagen. 

  Mellan: IDUN minerals Norrsken foundation, 299 kr Lyko

  Fylld med fuktgivande ingredienser och vitaminer. Ger ett naturligt resultat som enkelt kan byggas på med ett extra lager för den som vill ha mer täckning.

  Lyx: Esteé Lauder perfectionist foundation, 535 kr Kicks

  Vårdande foundation som täcker bra.  Fyller huden med fukt och reducerar fina linjer. Känns lätt på huden samtidigt som den sitter från morgon till kväll.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar