Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Framhäva eller dölja

  3 juni 2014
  En stiligare uppladdning inför fotbollsmatchen. Jag var inbjuden som föreläsare.

  En stiligare uppladdning inför fotbollsmatchen. Jag var inbjuden som föreläsare.

  Stylistens jobb är att framhäva istället för att dölja! Det var mitt viktigaste budskap på föredraget i söndags. För även om jag ständigt pratar om putmagar och andra ”skavanker” är det inte de som är det mest viktiga i mitt arbete. När jag klär andra sätter jag fokus på det som är bra och fint på en figur – midjan, benen eller handlederna…

  Annons
  Några av tjejerna före matchen.

  Några av tjejerna före matchen.

  Men jag vet också att det inte alltid är så lätt att fokusera på det som är bra. Det är så mycket mer enkelt att rada upp de områden eller punkter på kroppen som man inte gillar. Och vet ni en sak som jag har noterat under mina år och möten med människor? Ju närmare ”perfekt” desto mer kroppskritisk inställning.

  Skulle jag be er att lista 10 småskavanker och 10 saker som är vackert på kroppen, så tror jag att många skulle ha lättare att fylla på det fula snarare än det fina. Eller vad tror ni? 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/forsta-gangen-pa-traningslager/