Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Från hopplöst till lättstajlat

  10 april 2014
  Bye bye slitna toppar och hello fräscha slingor.

  ”Bye bye” slitna hårtoppar och ”hello” fräscha slingor.

  Äntligen nyklippt! Har ni tänk på att håret går från att vara perfekt till superlångt, hopplöst och svårfixat över en natt. Ena dagen är det lättfixat  för att nästa vara totalt omöjligt att göra något åt. I frisörstolen snappade jag upp att några frisörer spår att hockeyfrillan är på väg tillbaka. Hmmm… Jag är nog inte riktigt där än om vi säger så.

  Annons

  Nysnaggad känner jag mig i alla fall redo för stockholmspubliken. Här kan du köpa biljett till MåBra-kvällen den 14 april och här kan du kika på mingelbilder från succé-kvällen i Luleå.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/kvinnor-sluta-jamfora-er-med-varann/