Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Från medelmåtta till fullpotta’re!

  15 september 2015
  Tänk som en vinnare och gå från medelmåtta till "fullpotta're"!

  Tänk som en vinnare och gå från medelmåtta till ”fullpotta’re”!

  Jag är medelmåtta med mina 3 av 5 enligt Oprah’s test på hur pulled-together-test. Hemma i min garderob finns den vita skjortan, marinblå blazern och de svarta snyggbyxorna.

  Vad fattades för att nå full pott? Jag har inte någon beige pennkjol eller rosa kashmirtröja. Om jag däremot snickrar om testet så skulle jag faktiskt få full pott. Jag har nämligen en svart pennkjol och en krämvit kashmirtröja i garderoben.

  Annons

  Jag tycker att du också ska snickra om testet för så funkar den personliga basgarderoben. Oprah’s test är nämligen ett typiskt hur-många-basplagg-har-du-test. Vi som har varit med ett tag vet ju att man sällan eller aldrig håller måttet om man hela tiden jämför sig med någon annan.

  Det betyder att den vita skjortan likaväl kan vara en vit topp om du gillar toppar mer än blusar. De svarta snyggbyxorna kan vara snygga jeans och pennkjolen en helt annan modell om din kroppsform passar bättre i en annan typ av kjol.

  Summa summarum – snickra ditt eget pulled-together-test och gå från medelmåtta till ”fullpotta’re” i ett nafs!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/test-hur-mycket-kladkoll-har-du/