Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Fredagsfrukost för Althin och Wistrand

  19 maj 2017


  Min väninna Jannice och jag står i startgroparna till att dra igång ett spännande projekt ihop. Kom hem från ett frukostmöte med huvudet fullt av idéer och mobilen full av… öh, just det selfies! Lite flams och trams kan vi ju bjuda på så här på fredagen, eller hur? Trevlig helg vänner!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar