Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Frukostföreläsning om klädernas signaler

  8 februari 2017

  Jag höll en frukostföreläsning om första intrycket och klädernas signaler för Sveriges chefsorganisation, Ledarna, på Posthotellet i Göteborg tidigt igår morse. Imorgon är uppdragsgivaren den samma men åhörarna blir istället chefer i Stockholm med omnejd.

  Annons

  Det där med att köra samma föreläsning fast i olika städer är alltid lika spännande. Även om buskapet och innehållet är det samma så är ju publiken ny varje gång. Därför vet man aldrig riktigt vart det tar vägen. Ibland kan man höra en nål falla, andra gånger är diskussionerna livliga. Love it!

  Idag ska jag slutföra de sista bitarna med modereportaget som vi gjorde till MåBra nummer 4 och sedan ska jag dra upp lite nya riktlinjer för nästa modejobb. Jag har också lovat att dela med mig av vårens trender 2017 och tips på hur man packar smart.

  Men hörni, jag måste fråga. Har ni problem med att kommentera? Jag själv kommer bara in ibland och har rapporterat felet. Hur är det för er? Mejla mig gärna eller skriv på min Instagram: Katarina Althin

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar