Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Gäddhängets bästa och sämsta ärm!

  13 maj 2015
  Gillblads postade en bild på sin instagram precis före föreläsning. Min egen kamera låg långt ner i väskan så några fler bildbevis från dagens föreläsning har jag inte.

  Gillblads postade en bild på sin instagram precis före föreläsning. Min egen kamera låg långt ner i väskan så några fler bildbevis från dagens föreläsning har jag inte.

  Det är tvära kast mellan uppdragen och idag har jag haft förmånen att föreläsa om stil för Handelsbanken och några av deras utvalda kunder i Göteborg. Jag fick hjälp av butiken Gillblads som helt sonika tog tre skyltdockor under armen och kom med rekvisita i form av vårens nyheter. Det blev snyggt på scenen och något extra för åhörarna att vila ögonen på.

  Annons

  Jag hade tänkt gå en sväng på stan och förbereda lite inför nästa veckans personal shopping kunder men regnet öste ner så jag reviderade planerna. Jag bänkade mig på ett café och jobbade med tipstexterna som ska följa med till modereportaget som vi fotograferade igår.

  TIPS! Notera min ärmlängd på bilden och skippa den om du är lite obekväm med gäddhänget. Vill du ha tips på ärmlängder för gäddhäng kan du kika på mitt tidigare inlägg.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/firande-i-kulisserna-pa-modefotograferingen/