Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  (Går-) dagens outfit: enkel middagsbjudning

  14 maj 2017

  Några av er har efterfrågat fler blogginlägg med dagens outfit. Här kommer en gårdagens. Vi hade middagsbjudning med ledig klädsel. Svart och krämvitt med guldetaljer både på skorna och en knapp vid halsen på koftan. Och ja, jag lovar att bättra mig när det kommer till outfitbilder!

  Annons

  Zebratopp från Lindex, kofta från Busnel, krämfärgade chinos från Hansen & Jacob, skor från Blinck och labradorring från något ställe i USA (kan fråga dottern om någon undrar). 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  5 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar