Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Garderobens 30 klassiker

  2 augusti 2014

  Bild4

  Här är de 30 plaggen som kan hjälpa dig att hålla stilen – oavsett tillfälle och tidpunkt. Strå, panama och fedora. Kärt barn har många namn och kommer så klart i mången modell. Idag skymtar betydligt fler hattar och mössor på folks hjässor än tidigare år.

  Annons

  Nu min fråga till er! Ska vi låta Beppemössan och kepsen få hänga på bland de ”finare” stråmodellerna? 

  Länk: Hatt H&M

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/garderobens-30-klassiker-6/