Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Glada hälsningar från Norge

  2 maj 2014

  SAS Norge

  Här kommer en liten hälsning från bloggläsare och tillika gamla SAS-kollegor från Norge. Noterade ni att det är en helt kvinnlig besättning? Det hör verkligen inte till vanligheterna. Ibland kan jag nog erkänna att jag saknar livet i luften lite grann. Det var en härlig period som jag minns med glädje!

  Katarina på SAS

  Vill ni skicka hälsningar, bilder på dagens outfit eller tips och idéer att ta upp på bloggen är ni varmt välkomna att skriva till: stilexpertenkatarina@gmail.com. Vill du följa mig på Instagram så finns jag även där, sök bara på mitt namn så borde du nog hitta mig.

  Annons

  I morgon listar jag 15 fina vårjackor i olika färger och utföranden. Kika gärna in och tyck till om de olika jackorna!  

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/kimono-trendigt-varen-2014/