Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Gör din egen stiliga moodboard

  24 juli 2014
  Stilig moodboard som hjälper dig med inspirationen!

  Stilig moodboard som hjälper dig med inspirationen!

  När man är osäker på den egna smaken och stilen kan det vara till hjälp att göra en stilig moodboard. Det här är mina bästa tips för att komma igång!

  Gör så här

  Klipp och klista: köp några modemagasin. Riv ut bilder som du tilltalas av och klistra upp på en pappskiva, ett större papper eller på en tom anslags- eller magnettavla.
  Virituellt: skapa din egen inspirationstavla i datorn. Surfa runt på webben och hitta bilder som du klistar in i powerpoint eller liknande.

  Annons

  Kom ihåg

  Lägg ingen värdering i bilderna. De bilder som du tilltalas av spontant ska du välja. Det kan vara en stil, ett plagg, en känsla, ett mönster, en detalj eller en färg. Blanda, mixa och matcha. Det finns inga gränser eller andra måsten som du behöver ta hänsyn till.

  Katarinas råd

  Ge dig själv lite tid, stressa inte utan håll på i ett par veckor. När tiden är mogen samlar du ihop dina bilder och tittar på dem. Försök att finna den röda tråden. Stilmässigt kanske du bara har valt ut toppar med volanger, färgmässigt kanske du bara har valt ut lila toppar och utseendemässigt kanske du bara har valt ut ärmlösa plagg… Om flertalet av plaggen ”hänger ihop” kan du vara säker på att du skymtar lite av din egen smak.

  Lycka till! 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/garderobens-30-klassiker-2/