Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Grattis alla mammor!

  31 maj 2015
  Så här skulle mor firas på morsdag förr i tiden.

  Så här skulle mor firas på morsdag förr i tiden.

  En liten hälsning till alla mammor idag! Och jag vill faktiskt också hälsa till alla som månar om barn och familjer på ett eller annat sätt. Bonus eller plast, reserv eller extra, inspiration eller förebild – idag hoppas jag att många blir uppmärksammande!

  Annons

  På tal om firande, här kommer lite anvisningar från förr i tiden. Få se nu, nr 1 går inte eftersom vi saknar flaggstång. Nr 2 och nr 3 är redan för sent men nr 4 kommer jag verkligen att försöka efterleva. Nr 5 tror jag verkligen på, ryktet säger nämligen att jag ska bli firad med afternoon tea här hemma. Det ska dessutom bli spännande att se om far i huset läser upp någon dikt vackert eller inte. Känns tveksamt. 🙂

  Önskar er en fin dag! Kram Katarina

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/sa-skyddar-du-ditt-har-i-sommar/