Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Grattis till vinnaren av krämerna från CND

  9 juni 2014
  Grattis till vinnaren Mahlin!

  Grattis till vinnaren Mahlin!

  Jag säger grattis till Mahlin med sommarparadiset på Öland som blev den lyckliga vinnaren i den här tävlingen om de väldoftande och mjukgörande krämerna från CND. Jag kommer att skicka dem på posten och skulle därför vilja be om din adress. Kontakta mig genom min mail som du hittar här till höger. Stort grattis till dig och tack till er övriga tre som var med i tävlingen.

  Annons

  Jag hoppas att fler kommer att vara med i nästa tävling som kommer här på bloggen senare i veckan. Jag kan berätta att det är ett plagg och att det kostar 2500 kronor ute i butik. Håller er lite på sträckbänken med resten. 🙂

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/orka-trana/