Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Gudomlig pizza – perfekt tilltugg på festen!

  7 oktober 2016
  Godaste bjudpizzan! Här är receptet på en pizza bianca med créme fraiche, halloumi, lök, vitlök och marinerade kronärtskockor.

  Godaste bjudpizzan! Här är receptet på en pizza bianca med créme fraiche, halloumi, lök, vitlök och marinerade kronärtskockor.

  Åh, jag måste bara dela med mig av det här supersnabba, lyxiga och jättegoda receptet på pizza. Perfekt som tilltugg eller plockmat på festen eller som lite extra god mat på helgen. I söndags överraskade jag familjen med den här super pizzan och lovorden haglade!

  Annons

  Du behöver: 

  Pizzabotten

  Créme Fraiche

  Halloumi

  Silverlök

  Marinerad kronärtskocka på burk

  Vitlök

  Gör så här: 

  Bred créme fraiche på din pizzabotten. Riv halloumi på rivgärnet och strö över. Strimla  silverlöken tunt och strö över generöst. Skär ner kronärtskockorna i mindre bitar och fördela över pizzan. Pressa vitlök och klicka ut.

  Sätt ugnen på 200 grader och grädda pizzan tills den blir gyllenbrun på sina ställen. Klipp pizzan i bitar och servera som tilltugg eller plockmat, förrätt eller middag!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar