Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Guide: allt om kroppsformer med tips!

  29 november 2016
  Snabbguiden till kroppsformernas alla tips!

  Snabbguiden till kroppsformernas alla tips!

  De senaste fem veckorna har handlat om kroppsformer och varje vecka har jag fokuserat på en specifik kroppstyp och listat de bästa och sämsta plaggen för varje figur. Nu är temat med kroppsformerna färdigt för den här gången. Hoppas att du har gillat inläggen och snappat upp tips som du kan ha användning för.

  Annons

  Har du missat något? Då föreslår jag att du klickar in på länken nedan. Där finns direktlänkar till samtliga blogginlägg under respektive kroppsform:

  Plaggen som passar din kroppsform och kläderna som du ska skippa!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar