Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  GUIDEN: långa ben tips nr 4

  14 oktober 2015
  Din guide till hur du trollar fram långa ben när du klär dig!

  Din guide till hur du trollar fram långa ben när du klär dig!

  Det finns många bra knep för att klä fram långa ben och en bra grej att komma ihåg är att hålla nederdelen så klotterfri som möjligt. Med klotter syftar jag på detaljer, utsmyckningar, slitningar, nitar och fickor som sticker ut och tynger ner.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/gor-om-mig-reportage-pa-g/