Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Hallå där… Leila Söderholm

  23 augusti 2016

  Hallå där Leila Söderholm PT och tränare som leder MåBra-laget på Tjejmilen i Stockholm den 3 september. 

  Som lagledare för MåBra-laget på Tjejmilen delar Leila Söderholm med sig av sina träningstips.

  Som lagledare för MåBra-laget på Tjejmilen delar Leila Söderholm med sig av sina träningstips.

  Tjejmilen närmar sig och jag har fått känning utav en skada, hur tränar jag bäst?

  – Det är viktigt att ändra sin träning om du har en skada eller om något inte känns som vanligt när du tränar. Byt fokus ett tag! Har du ont i ett knä, jobba mer med bål och överkropp för att få upp pulsen ändå. Det finns alltid något du kan göra!

  Annons

  Hur peppar jag mig själv om det känns motigt?

  – Varje gång det känns tungt så plocka fram dina varför och påminn dig själv varför du gör det här. Se dig själv, springa i mål på loppet du tränar till.

  Första Tjemilen, har du något tips till mig som springer första gången?

  – Ta det lugnt i början, det är alltid trångt efter starten och det otroligt slöseri med energi att springa sicksack för att ta dig fram. Låt gruppen bestämma tempot så kan du öka sen. Ett bra knep är att välja ut någon som springer framför dig som en hare.

  Missa inte Leilas blogg här på MåBra för fler träningstips och övningar!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar