Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Hållbarhetsfokus hos Åhléns

  28 oktober 2014
  Just nu fokus på hållbarhet med hållbart mode hos Åhlens.

  Just nu fokus på hållbarhet med hållbart mode hos Åhlens.

  Enligt en undersökning gjord av Svensk Handel 2013 lägger hälften av alla kunder mer pengar på ekologiskt idag än för ett år sedan. Kunderna önskar att företag ska jobba med miljöfrågor, ta ett större socialt ansvar och erbjuda ett större utbud av hållbara varor.

  Annons
  Ekologisk frukost när Åhléns bjöd in till pressträff.

  Ekologisk frukost när Åhléns bjöd in till pressträff.

  När Åhléns bjöd in till en ekologisk pressfrukost med hållbarhetsfokus tackade jag ja direkt. Det är spännande att se hur de, som en av de större aktörerna, jobbar för för  att skapa en hållbar handel där omsorgen för människor och miljö ligger i fokus.

  Möten med nya spännande människor.

  Möten med nya spännande människor.

  När jag shoppar med mina kunder upplever jag att det finns en önskan att gå från slit och släng. Det är inte många som frågar mig om miljöpolicys hos butikerna vi besöker men det finns ett tydligare krav på att kläderna ska ha en högre kvalitet än tidigare.

  Vad har du för tankar om hållbarhet? 

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/tavla-om-babors-doft-set-for-man/