Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Snygga handväskor för olika plånböcker

  22 april 2014
  Armgodis!

  Armgodis!

  Tänk så sällan vi kvinnor egentligen byter handväska. Är vi månne för praktiska av oss? Jag tror det. Vi orkar liksom inte hålla på med att flytta över alla grejor fram och tillbaka hela tiden.

  Men kom ihåg en sak kära medsystrar. Den allmänt vedertagna sanningen ”att mannen bedöms efter skorna” gäller för oss när det kommer till handväskan. Det finns inget som kan sänka en proffsig look såsom slitna handtag, trådar som hänger löst eller nötta hörn på handväskan.

  Annons

  Man behöver inte byta handväska varje dag men en uppdaterad och fräsch väska sätter stilen i de flesta sammanhang. Här har jag valt ut mina vårfavoriter i olika prisklasser.

  Länkar till väskorna: ljusblå väska/Ceannis, krämvit väska/Lindex, beige väska/KappAhl, orange väska Åhléns, mönstrad väska/Svenskt Tenn

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/strandhang-med-sigge/