Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Häng upp din sjal som Susanna

  16 augusti 2015
  Smart sätt att hänga upp sjalen. Bildkälla: Pinterest.com

  Smart sätt att hänga upp sjalen. Bildkälla: Pinterest.com

  Ännu ett kanonbra DIY-tips på sjalförvaring som kommer från Susanna på min Gilla-sida på Facebook. Bilden har hon hämtat på Pinterest och kräver väl egentligen ingen närmare förklaring, eller hur? Stort tack!

  Annons

  Om ni har fler förslag så får ni gärna tipsa i kommentarsfältet. HÄR hittar du ett annat bra tips för dig som kanske är mindre pysslig.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/genvagen-till-sommarens-stiluppmaningar/