Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Här är bilden på min Pixie-klippning

21 juni 2016
Katarina Althin frisyr

Katarina Althin frisyr

Jag har fått ett mejl om jag inte kan lägga upp en bild på mitt nyklippta hår. Här kommer den, min variant på Pixie-frisyren. Bilden är nästan nytagen. Knäppte den i Stockholm igår efter säsongens sista stilföreläsning hos PwC. Fantastiska lokaler och supertrevliga människor som fyllde mig med massvis med energi! Och nu blir det semester i några dagar. Whoop, whoop!!

Annons
Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Laddar