Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Har du ett bra boktips att dela med dig?

  16 februari 2017

  Tänkte fråga er bloggläsare om tips på bra böcker. Imorgon flyger jag upp till Umeå för att ta tåget vidare mot Lycksele och modedagen där. Det blir några timmars resande så det är skönt att kunna försvinna in i en bra bok.

  Annons

  Böckerna på bilden läste jag under förra veckan och älskade dem. Långsamma berättelser om kärlek gillar jag allra bäst att läsa på jobbresor. Då kopplar jag av allra mest. Lättsmälta chick-lit-böcker som är snabba och snärtiga kommer jag aldrig ner i varv av, samma sak med deckare.

  Har du något bra boktips så får du gärna skriva en kommentar eller mejla om kommentarsknappen segar sig. Tänker åka till bokhandeln i eftermiddag.

  Läs mer om modedagen och böcker:

  Missa inte modedagen i Lycksele

  På frukost hos min väninna författaren

  Det blir nog mest ljudbok i sommar

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar