Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Har du upptäckt stegräknaren på mobilen?

  15 oktober 2016

  I takt med att Beyoncé blir äldre lär promenaderna och stegen öka.

  I takt med att Beyoncé blir äldre lär promenaderna och stegen öka.

  Brukar du räkna steg? Ja, du vet med stegräknare eller mobilen. Själv har jag precis upptäckt att jag ju faktiskt har en inbyggt stegräknare i min iphone. Nu kanske ni gäspar, skakar på huvudet och tycker att jag är såå sen på bollen…

  Annons

  Men nu håller jag koll på mina steg mest hela tiden. Det står klart att jag stegar långt mindre än rekommendationen på 10 000 steg. Visserligen ligger ju mobilen på köksbänken eller på skrivbordet så fort jag är hemma men ändå. Jag går i snitt 4100 steg per dag på ett år. Spontant känns det lite lite.

  Jag var på pressdagar i Stockholm tidigare i veckan och då fick jag upp mina steg vill jag lova. På tisdagen hade jag 11 900, på onsdagen 13 600 och 13 000 på torsdagen. Det känns i kroppen vill jag lova. Jag tänker att stockholmarna måste ha världen chans till vardagsmotion men i ärlighetens namn så är ju vardagsmotionen inte bara för dem.

  Så, vad får du för vardagsmotion och har du några tips? Själv tar jag trapporna och ställer bilen längst bort på parkeringen när jag veckohandlar.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  5 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/tavla-om-stovlar-med-vida-skaft-fran-jobi-2/